"OKULUM TEMİZ BELGESİ" ALDIK

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz Belgelendirme Programı" yürürlüğe alınmıştı. Bu program kapsamında yaptığımız çalışmalar sonucunda okulumuz "Okulum Temiz Sertifikası"nı almaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN tarafından takdim edilen belgeyi alan okul müdürümüz Kerim GEZER, bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, hijyen şartlarının sağlanması konusunda süreklilik sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

27.02.2024 31

27-02-202427-02-2024