Nihat Bayramoğlu İlkokulu

Vizyon: Yeniliklere açık, Olaylara geniş açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, Çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, Aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda. Öğrenmenin severek gerçekleştirdiği, sağlam bir kişilik yapısının ve bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluşturarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği Amasya ‘da en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler: Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmaları Resim Yarışmaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning Projesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okulum Temiz Projesi Sıfır Atık Projesi

WEB - https://nihatbayramoglu.meb.k12.tr

Adres - Beyazıtpaşa Mah. Elçibey Bulvarı No.3 AMASYA / MERKEZ

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - :Beyazıtpaşa Mah.Elçibey Bulvarı No:3 AMASYA

Adres - Beyazıtpaşa Mah. Elçibey Bulvarı No.3 AMASYA / MERKEZ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık :Okulumuz şehir merkezindedir.